Cautare

53585 de rezultate pentru "stirile protv galati 12 mai" (6.49 secunde)
Transportatorii si-au impartit traseele din judet dupa bunul plac, ajungandu-se la situatia ca locuitorii din mai multe comune galatene sa fie nevoiti sa apeleze la caruta sau bicicleta pentru a ajunge la cea mai apropiata statie de maxi-taxi din localitatea invecinata.
Candidatul independent in 2004 la alegerile locale, omul de afaceri Andrei Lisinschi, a devenit cel mai recent membru al organizatiei PD Galati Cu toate ca a mai avut si in urma cu 5 ani o tentativa de aderare la o formatiune politica si dupa ce a candidat independent la functia de edil-sef al municipiului Galati la alegerile din vara trecuta, omul de afaceri Andrei Lisinschi s-a hotarit abia anul acesta, mai exact in cu doua zile in urma, sa se inscrie intr-un partid.
Se poate spune ca elementul de noutate al evenimentului l-a reprezentat participarea lui Andrei Lisinschi, care a disparut de pe scena politica imediat dupa ce a fost ales in functia de presedinte executiv al Organizatiei Municipale PD Galati.
Candidatul PD Galati la alegerile europarlamentare, Constantin Dumitriu, s-a pronuntat pentru curatarea clasei politice de personajele care si-au promovat doar interesele personale sau cele de grup in defavoarea celor nationale prin participarea masiva la referendumul pentru introducerea votului uninominal.
La Santierul Naval Damen Galati au fost lansate ieri doua nave tip container 800 TEU.
Dupa ce timp de mai multe luni activitatea Santerului Naval Damen Galati a fost partial paralizata, navalistii au lansat ieri la apa un vas in valoare de 18,5 milioane de euro si un remorcher.
Mai multe societati galatene, care au ca obiect de activitate comertul cu piese auto contrafacute, au fost sanctionate de inspectorii de la Protectia Consumatorilor.
Cele mai multe reclamatii primite de conducerea Apaterm din partea galatenilor sunt referitoare la timpul care trece pana cand apa rece devine apa calda. ... Din cele 121 de retele de distributie a apei existente in municipiul Galati, doar sase au si acest sistem, de recirculare a apei.
Cele mai multe reclamatii primite de conducerea Apaterm din partea galatenilor sunt referitoare la timpul care trece pana cand apa rece devine apa calda. ... Din cele 121 de retele de distributie a apei existente in municipiul Galati, doar sase au si acest sistem, de recirculare a apei.
Aceste masuri au fost luate deoarece societatile aflate pe lista neagra a Directiei Generale a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati nu si-au platit obligatiile datorate statului, motiv pentru care s-a trecut la urmatoarea etapa, si anume executarea silita.
Spre deosebire de adversarele din ultimele doua etape, HC Galati (locul trei) si HC Zalau( locul doi), formatii in fata carora oltencele au suferit infrangeri, HCM Roman pare un adversar mai abordabil pentru echipa pregatita de Bogdan Burcea.
Vicepresedintele liberal al CJ, Marcela Sighinas, a iesit ieri in fata reprezentantilor presei pentru a le demonstra dusmanilor politici ca, dupa alegerile din 2004, in judetul Galati au fost puse in aplicare mai multe proiecte cu finantare europeana.
Presedintele Organizatiei Judetene PD Galati, ex-secretarul de stat Mircea Toader, a anuntat simbata ca se gindeste serios sa plece la Bucuresti pentru a conduce Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET), una dintre cele mai importante societati din subodinea municipalitatii bucurestene.
Cele mai importante organizatii neguvernamentale din tara sustin ca un eventual vot negativ din partea electoratului in ceea ce priveste propunerea Parlamentului de demitere a presedintelui Traian Basescu ar reprezenta un semnal negativ cu privire la masura in care parlamentarii mai sint in acord cu cetatenii care i-au ales.
Desi, de cateva luni bune, se tot discuta, problema zonei metropolitane Galati-Braila pare sa nu aiba rezolvare.
Astfel, Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) a cerut Tribunalului Bucuresti sa constate colaborarea cu Securitatea a trei candidati la Primaria Galati la alegerile locale din iunie.
Problemele de la nivel central si local din sanul Partidului National Taranist Crestin Democrat par sa nu se mai termine.
Fondurile alocate sint insuficiente pentru rezolvarea tuturor problemelor legate de sistemul de termoficare din municipiul Galati, ne-a declarat directorul general al Apaterm, George Cubasa:
In primele zece luni ale acestui, an la Inspectoratul Teritorial de Munca Galati, au fost inregistrate 48.500 de noi contracte individuale de munca, in timp ce 45.000 de contracte au incetat.
Mitingul si marsul de protest pe care sindicalistii de la Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor au intentionat sa-l organizeze in data de 12 iunie nu va mai avea loc deoarece membrii comisiei, respectiv reprezentantii Politiei, Jandarmeriei, Politiei Comunitare, nu au dat aprobarea la propunerea primarului.
google-analytics.com